Platform Help Center

Rules and Guidelines

The Technic Support center will be strictly for the Technic Platform ecosystem. Now this includes the following: 

  • Technic Launcher
  • Technic Platform (site)
  • Technic Forums
  • Technic Platform API
  • Technic Solder
  • Technic Solder API

Support for the Technic Launcher will strictly be for issue pertaining to:

  • Installation/Updating
  • UI (User Interface) issues
  • Packs not installing correctly (modpack author support, users will need to use the report function on the Platform site.)
  • Discover or News pages not properly displaying.
  • Portable Mode

Issues with 3rd party packs not installing/playing can be handled on the Forums or with the report feature on the Technic Platform.

Support for the Technic Platform will strictly be pertaining to:

  • Registering/Login Issues
  • Issues with any personal/Modpack pages not displaying (Whoops! error)
  • Download the Launcher
  • Posting statuses
  • Commenting on statuses or on users profile pages

Support for the Technic Forums will strictly be pertaining to:

  • Accounts (Registering/Login/Deletion issues)

Support for Technic Solder will strictly Knowledge Base related. No tickets for Solder will be accepted. Technic Solder issues will be handled on GitHub.

Support for Technic Platform/Solder API will strictly be Knowledge Base related.  No tickets will be accepted.

Have more questions? Submit a request

Comments

  • Avatar
    SkullNBones99

    I recently upgraded to windows 10 and had Windows re-installed due to the system getting corrupt.
    And my launcher has worked ever since.
    I click on my desktop icon and the launcher opens. I'm signed in...when i click Play on any installed modpack....the files at the bottom run. And then nothing...Minecraft doesn't open in the Launcher.

  • Avatar
    ramjyoung

    I Have the same issue, all the downloads happen as they should when I click play the launcher disappears and then a few seconds later it reappears and nothing. This happens with all of the packs that I have in the Launcher.

  • Avatar
    Minecreeperlp
    I load up the launcher and put in my details and then it just says "Invalid credentials. Invalid username or password." But all the details are correct and I've checked them many times.
  • Avatar
    Sjoerd01

    Minecreeperlp me too help plz

  • Avatar
    Fooxiikk

    plz help me... invalid credentials... can please support answer me?!

  • Avatar
    yourface975

    This invalid credentials thing is happening to me as well but I think we need to send a support question or something for people to work on it.

  • Avatar
    wouwou01

    i have the same problems and how do you fix it ???

  • Avatar
    novinations

    its doing the same to me, why is no one awnsering us!?

Powered by Zendesk